Gastheer / Gastvrouw 'Karige Keuken'


We willen meer mensen aan een basisinkomen helpen.

Daarvoor is het belangrijk dat het verhaal van INclusion gedeeld wordt. We zoeken nieuwe donateurs die het werk van INclusion structureel willen ondersteunen, liefst voor de periode van zeven jaar.

Het is fijn als er nog meer Oegandese etentjes georganiseerd worden. En je kunt hiervoor heel eenvoudig gastheer of gastvrouw zijn! Lees hieronder hoe dat werkt, of neem contact op met Moniek!

1. Kies wat je leuk vindt


2. Datum en locatie

  • Neem contact op met Moniek om een datum vast te leggen
  • Mail: moniek@inclusionworldwide.org
  • Whatsapp/bellen: 06-18 20 85 33
  • Regel een locatie (bij je thuis, in de kantine, op de camping, het scoutingterrein)

3. Nodig je gasten uit 

Wil je het klein en intiem houden? Of liever groots en meeslepend? Alles is bespreekbaar! Neem even contact op voor overleg. 

Wij hebben teksten en foto's die je desgewenst kunt gebruiken voor je uitnodiging. We kunnen je ook helpen met de financiële afwikkeling (via PayPro). 


4. Voorbereiding

Bereid een kort praatje voor over jouw link met het werk van INclusion. Je kunt met je gasten ook een Quiz spelen of iemand van INclusion laten presenteren.

Geef een cadeautje mee aan je gasten: een kinder koksmuts, het mooie INclusion kookboek met recepten van Jackie en Sandra Ysbrandy, of sleutelhangers. Of verkoop dit, waarbij de opbrengst naar Oeganda gaat.

5. Verheug je op de dag!

Je krijgt namelijk een superleuk feest, waarbij je ook nog eens geld geeft aan een goed doel!

Kostenindicatie

  • Oegandees etentje: Jackie kookt voor €20 per persoon*. Ongeveer €5 is voor de boodschappen, €15 gaat naar haar stichting DDembe.
  • Workshop kampvuurkoken: Arrièns programma kost tussen de €25 (basis) en €45 (luxe) per persoon*.

*Exclusief drank, eventuele locatie- en reiskosten

  • Voor een benefietconcert of verjaardagsfeest zijn er allerlei mogelijkheden. Hier zijn meestal geen kosten aan verbonden. Vraag naar de mogelijkheden bij Moniek:  moniek@inclusionworldwide of 06-18208533 (bellen en whatsapp)

De meeste organisatoren vragen hun gasten om een kleine bijdrage voor het eten.

Sommigen vragen een vast (hoger) bedrag om direct een sponsorbedrag voor INclusion te hebben. Bijvoorbeeld €180, het bedrag dat wij nodig hebben om één persoon in Oeganda een jaar lang een basisinkomen te kunnen geven. 

We zijn vooral op zoek naar structurele donateurs! Lees verder over het belang van structurele hulp >>>

 

Meer informatie

Moniek Rouweler
06-18208533
moniek@inclusionworldwide.org